Hogyan finomabb a paradicsomos húsgombóc? Rántással vagy anélkül?
Figyelt kérdés
Évek óta nem ettem, és sosem csináltam. Néztem több receptet, valamelyik ír rántást, valamelyik nem.
Szerintetek hogyan finomabb/sűrűbb?
2021. máj. 31. 13:35
1/8 anonim válasza:
Pici rántás h selymesebb legyen a szósz... de ne erződjek ki belőle a liszt.
3/8 anonim válasza:
Én is rántással szeretem a paradicsommártást készíteni. Meg elég sokat is szoktam, szóval nálunk a sok-sok paradicsommártás mellé vagy egy kis húsféle, mintha főzelék+feltét lenne.
4/8 anonim válasza:
Ha a hagyományos húsgombócot csinálom, akkor csakis rántással.
De ha polpettit készítek (spagettihez mini húsgombócok olasz paradicsommártással), akkor viszont soha nem rántom.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!😊
2021. máj. 31. 14:45
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is! ☺️
2021. jún. 1. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!