Paradicsomos husgombochoz ti suritett paradicsomot vagy
paradicsomlet hasznaltok?
Figyelt kérdés
Erdekeelne az is hogy ti hogyan csinaljatok a szoszt.
Sztetek ahogy en probalnam megcsinalni jo lehet?
Lisztbol olajbol rantast keszitek ezt felontom a paradicsomlevel es vizzel izesitem cukorral soval
Nem csinaltam meg sose.
Mivel lehet izesiteni meg a szoszt?
Kerlek irjatok le a recepjeiteket ami nektek bevalt
2021. ápr. 5. 22:24
1/9 anonim válasza:
Én is így csinálom, ahogy írtad.
Paradicsompüré is jó, azt pár percig az olajon pirítgatom, aztán megszórom 1-2 liszttel, kevergetve 1 perc múlva felöntöm vízzel. Pici borssal szoktam ízesíteni, és ha van bármi zöld (petrezselyem, snidling, oregánó, ....), azzal tálaláskor a tányéron meghintem.
2021. ápr. 5. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 anonim válasza:
Én meg sose tettem bele rántást. A Lidlibe kapható nagyobb papírdobozos paradicsomsuritmenyt teszem rá csak kis só, cukor és kész.
2021. ápr. 5. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 anonim válasza:
Mutti üveges sűrített paradicsom, bazsalikom, borsikafű, néha kakukkfű, forralás a gombócokkal. Rántást nem teszek bele (mondjuk semmi másba sem).
2021. ápr. 5. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 anonim válasza:
Én a pennyben kapható paradicsom "szószt" használom, van sima natúr is, meg ízesitett is, többnyire bazsalikomot, oregánót, fokhagymát, sót, borsot használok, és cukrot, rántást soha, a rántás sok ételhez ad egy plussz jó ízt, de véleményem szerint a paradicsomos húsgombóchoz nem kell rántás, de próbáld meg mind a két verzióval, és amelyik finomabb úgy készítsd el legközelebb. :)
2021. ápr. 5. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
Én 100%-os paradicsomléve csinálom, csak kb 2-3 dl vizet teszek hozzá.
Sűrítés szintén ezzel a hígított lével habarással. Rántással nem szeretem.
Só, cukor, egy kis fej egész hagyma, és egy szál zellerzöld.
2021. ápr. 6. 00:34
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
Paradicsomle es rantas
2021. ápr. 6. 07:30
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
Aranyfácánt szoktam használni.Felforralom a paradacsicsom pürét vízzel,egy paprikával és egy tísztított fej hagymával.So cukor húsgombóc bele a végén pici rántás őrölt paprikaval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!