Hogy lehet készíteni citromkremet (tolteléket) palacsintába?
Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 16:59
1/2 anonim válasza:
Ez egy kis adag: 1. Egy kis lábosban felolvasztunk 5 dkg vajat, és 5 dkg cukrot. Kevergetjük.
2. Belereszelünk 1 szép nagy citrom héját és belenyomjuk a levét is. Kevergetjük.
3. Félrehúzzuk az edényt és hozzáadunk egy egész tojást, közben folyamatosan...igen, kevergetjük. A legjobb, ha ezt egy kézi habverővel végezzük, akkor szép sima lesz a krém a végén. Közepes lángon ... kevergetjük.
4. Tehetünk bele vaníliát , vagyis a pici fekete pöttyöket, hogy gusztusosabb legyen, de ez el is hagyható.
5. Addig keverem-kavarom, amíg egyszercsak pudingsűrűségű lesz (nem kell sokáig várni egy ilyen kis mennyiségnél), akkor levesszük a tűzről, és már kész is!
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom igazan a valaszt.Kiprobalom mindenkepp.
Szép estet!
2008. dec. 7. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!