Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A vékony tésztájú pizzát,...

A vékony tésztájú pizzát, vagy a vastag tésztájú pizzát szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 29. 22:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%
Vékony. Nem kenyérlángost akarok enni.
2021. máj. 29. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/23 anonim ***** válasza:
82%
A “közepest”. Van, ahol lehet vastagot kérni kifejezetten, azt nem szeretem, de az ilyen papírvékonyat sem, számomra az kevésbé laktató, sok feltéttel tömény is.
2021. máj. 29. 23:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Vékony inkább, de a vastagat is megeszem, ez nálam teljesen mindegy :)
2021. máj. 29. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Vékony.
2021. máj. 29. 23:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Vékony.
2021. máj. 30. 06:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/23 anonim ***** válasza:
89%

Érdekes válaszok jöttek...


Én dolgoztam anno egy olyan pizzériában, aminek az alap koncepciója a vékony tésztás pizza lett volna, a tulajok ragaszkodtak hozzá, elég komolyan vették, olaszból hozták hozzá rendszeresen az alapanyagot, a recept is jó volt a végeredmény is jó volt...


Mármint úgy értem a végeredményt, hogy maga a pizza volt jó, az üzlet végeredménye meg az lett, hogy teljesen le kellett mondani az elképzeléseikről, mert több évnyi próbálkozás és agonizálás után, majdnem csődebe mentek.

A kutyának se kellett a vékony tésztás pizza, és nem a minőséggel, vagy alapvetően a szolgáltatással vont a gond!

A legtöbb ember azt mondta, hogy inkább a régebbi pizzériából rendelnek, mert a miénk egy vékony papírlap, "nincs mibe harapni", a másik "kiadósabb".


Végül ahogy a nagy könyvben meg van írva, a kereslet határozta meg a kínálatot ( sokszor látott hiba a vendéglátásban, hogy a tulajok a saját ízlésüket akarják ráerőltetni a vendégekre)

szóval végül átálltak a vastag tésztára, mert nem volt veszteni valójuk.

Nagy pofon volt ez akkor nekik, (elég nagy arccal kezdték ezt a dolgot, és elájultak maguktól, meg a vékony tésztás pizzájuktól)

de cserébe, azóta eltelt 12-15 év, azóta nyitottak egy önkiszolgáló éttermet, meg egy kávézót az egyik plázában, abból a pénzből, amit a vastag tésztás pizzéria termelt. :)

2021. máj. 30. 07:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/23 anonim ***** válasza:
91%

16-os vagyok.

Mondjuk lehet, hogy az elmúlt 15 évben módosult egy kicsit a közízlés...

Bár olyan sokat nem hiszem.

Szerintem a legtöbb ember úgy van vele, mint a #12-es, hogy kb közepes a legjobb.


Meg amúgy szerintem elég sokan azt se tudják, miről beszélnek, mert a vastag tésztásra is azt hiszik, hogy az már a vékony... Mert fele olyan vastag, mint amit anyu csinál otthon, tehát akkor vékony. :D

2021. máj. 30. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez olaszban is így szokott lenni a külföldiek részéről. Sokan azt gondolják, hogy az olasz vékonytésztás pizza az az atyaúristene minden pizzának, nincs annál jobb a világon. Aztán, amikor betévednek olaszban egy pizzériába, akkor kiábrándulnak, hogy azt a fajta pizzát csak hajtogatva lehet normálisan enni, mert egyébként hajlik, esik le róla minden, nem az a megszokott pizzatészta, amiből vág az ember egy szeletet aztán fél kézzel még bűvészkedni is tud vele.
2021. máj. 30. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/23 anonim ***** válasza:
65%
Én mindenből a vastagat szeretem.
2021. máj. 30. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/23 anonim ***** válasza:
58%
Nem lehet eldonteni
2021. máj. 30. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!