A vékony tésztájú pizzát, vagy a vastag tésztájú pizzát szeretitek jobban?
Érdekes válaszok jöttek...
Én dolgoztam anno egy olyan pizzériában, aminek az alap koncepciója a vékony tésztás pizza lett volna, a tulajok ragaszkodtak hozzá, elég komolyan vették, olaszból hozták hozzá rendszeresen az alapanyagot, a recept is jó volt a végeredmény is jó volt...
Mármint úgy értem a végeredményt, hogy maga a pizza volt jó, az üzlet végeredménye meg az lett, hogy teljesen le kellett mondani az elképzeléseikről, mert több évnyi próbálkozás és agonizálás után, majdnem csődebe mentek.
A kutyának se kellett a vékony tésztás pizza, és nem a minőséggel, vagy alapvetően a szolgáltatással vont a gond!
A legtöbb ember azt mondta, hogy inkább a régebbi pizzériából rendelnek, mert a miénk egy vékony papírlap, "nincs mibe harapni", a másik "kiadósabb".
Végül ahogy a nagy könyvben meg van írva, a kereslet határozta meg a kínálatot ( sokszor látott hiba a vendéglátásban, hogy a tulajok a saját ízlésüket akarják ráerőltetni a vendégekre)
szóval végül átálltak a vastag tésztára, mert nem volt veszteni valójuk.
Nagy pofon volt ez akkor nekik, (elég nagy arccal kezdték ezt a dolgot, és elájultak maguktól, meg a vékony tésztás pizzájuktól)
de cserébe, azóta eltelt 12-15 év, azóta nyitottak egy önkiszolgáló éttermet, meg egy kávézót az egyik plázában, abból a pénzből, amit a vastag tésztás pizzéria termelt. :)
16-os vagyok.
Mondjuk lehet, hogy az elmúlt 15 évben módosult egy kicsit a közízlés...
Bár olyan sokat nem hiszem.
Szerintem a legtöbb ember úgy van vele, mint a #12-es, hogy kb közepes a legjobb.
Meg amúgy szerintem elég sokan azt se tudják, miről beszélnek, mert a vastag tésztásra is azt hiszik, hogy az már a vékony... Mert fele olyan vastag, mint amit anyu csinál otthon, tehát akkor vékony. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!