Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 körüli lányok! Ti szeretitek, ha egy fiú vékony, vagy nektek is a "mackós" alkatúak jönnek csak be?
Csak nehogy, egy "mackós dagadék" egyszer képen csapjon úgy, hogy nem állsz fel többet....
Megérdemelnéd ;)
Amúgy szerintem ez nem olyan fontos ám mint amennyire gondolod
Az ember inkább az összképre koncentrál
De például én arra jöttem rá, hogy egytől egyig akik iránt komolyabb érzelmeim alakultak ki
Az a kisugárzásuk miatt és későbbiekben a személyiségük miatt alakult ki
És csak utána kezdtem el a külső tulajdonságra koncentrálni
Szóval úgy fogalmaznék, hogy a kisugárzás az sokkal fontosabb mint a külső
Nem az hogy 72 kg vagy vagy 110kg
Inkább az, hogy az ember mit lát te hogy éled neg egyik másikat és mennyire vagy képes ezeken a külső jegyeken túllépni és mit közvetítesz akár egy első találkozásnál magadról a másiknak
Mondok egy egyszerű példát
Belép két lány a terembe
Az egyik nagyon szép, csinos olyan amilyenre te is azt mondod, hogy szép
A másik lány is helyes de külsőleg az első lány jobban tetszik
Viszont azok a nonverbális jelek amiket közvetítenek teljesen mások
Az első lány nagyon szerény és csendes, nem sokat beszél és nem néz rád kerüli a szmekontaktust
A második viszont kellőképpen magabiztos, kedves és szórakoztató akivel nagyon jól eltudsz beszélgetni mert nyitotabb és közvetlenebb lány
Nyilván a figyelmedet külsőleg az első lány kelti fel igazán
Azonban mondjuk egy beszélgetés alkalmával ezek a jegyek a szemedben tompulhatnak és felerősödhetnek attól függően, hogy az adott személy mennyire közvetlen nyitott, milyen a testtartása, milyen benyomást tesz rád
Nem is feltétlen kell vele beszélgetned, hogy lásd a különbséget
Na ezt nevezem én kisugárzásnak
Valahogy úgy foglamaznék, hogy egy első benyomás(ami nyílván változhat) a belső külső tulajdonságok valamiféle összegyúrt kivetülése az adott személyre
Szóval válaszolva a kérdésedre hidegen hagy hogy mackósabb vagy vékonyabb
Mert nem ez számít
17/l
Hát, te még vágási malacnak sem vagy jó.
Zsiráfnak talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!