Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » írjatok lécci nekem valami...

írjatok lécci nekem valami recepteket, amiket elkészíthetek a páromnak?

Figyelt kérdés
fiú vagyok és most voltunk fél évesek, és szeretném ot valami finommal meglepni
2010. aug. 24. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:

ez így nem fog menni. nem tudjuk, hány éves vagy, milyen gyakorlattal rendelkezel, milyen étkezés (ebéd vagy vacsora), mit szeret a barátnőd stb.

ha csinálsz melegszendvicset vegyes salátával nem lősz nagyon mellé, azt mindenki szereti.

2010. aug. 24. 19:02
 2/7 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, még csak egyszer foztem, de nagy sikerrel

valami csibemelleses kajára gondoltam

2010. aug. 24. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:

egyik sem nehéz: vagy natúr megsütöd a csirkemellet, csinálsz hozzá salátát, esetleg még köretet is (burgonyapüré például) vagy csinálsz valamilyen csirkemellragus ételt tésztával.

csinálhatsz cézár-salátát is.

egyet ne csinálj: nehéz ételt ebben a nagy melegben.

2010. aug. 24. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
amúgy ügyi vagy :)))
2010. aug. 24. 19:15
 5/7 A kérdező kommentje:

salátát nem szeretnék, mert azt én nem szeretem, inkább valami szószos húsra gondoltam, nem tom vmi tejfolos foghagymás, vagy valami hasonlora, de nem tudok semmi ilyesmi receptet

valami ilyesmiket jo lenne ha írnátok

2010. aug. 24. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Tejszínes-gombás

A cs.mell szeleteket sózod, borsozod, elősütöd, miutána az utolsó is megsült, a zsíradékra (olaj vagy vaj) rádobod a szeletekre vágott gombát, visszateszed a húst, ráöntessz egy doboz főzőtejszínt és összefőzöd, még finomabb, ha morzsolsz bele egy kis márványsajtot, vagy ha azt nem szeretitek (mert picit kesernyés utóíze van), fetasajtot.

Én burgonyakrokettet szoktam hozzá sütni (tescos sütőben elkészíthető nagyon finom, és nem málik szét, szemben az avikóval)

2010. aug. 24. 20:36
 7/7 A kérdező kommentje:
20:36 koszi ez nagyon jol hangzik:D....sztem ez lesz a befuto
2010. aug. 25. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!