Bográcsban, tárcsán, grillen miket szoktatok sütni/főzni?
Jó időben szeretnék kinn a szabadban sütni vagy főzni valamit, 2 napja szalonnát sutottunk, nemrég készült bográcsban palóc gulyás és paprikas krumpli is, tárcsán lapcsánka/tocsni, grillen pedig csirkemell.
Hátha adnatok jó tippeket :)
Bográcsban bármilyen pörkölt, ki mit szeret, birka, marha, kakas, pacal, csülök, köröm, halászlé.
Tárcsán lecsó.
Mivel nagy kerti sütőgetősök vagyunk, ezért mindhárom eszköz adott, és használjuk is aktívan.
Bográcsban legtöbbször babgulyást, halászlét, marhapörköltet, pincepörköltet, őzpörköltet, szarvaspörköltet, betyárlevest,birkapörköltet,sertéspörköltet, cigánylecsót szoktunk csinálni
Tárcsázni szoktunk a legritkábban, ott sertéshusit, nyúlcombot, debreceni kolbászt szoktunk mindenféle fűszerekkel és aromákkal készíteni. Hozzá jöhetnek a zöldségek, például cukkini,gomba, kaliforniai paprika, burgonya.
Grillen pedig oldalast,hamburger husit,gyros husit, szűzérmét, pljeskavicát,csirkemellet, steaket, csirkeszárnyat, miccset szoktunk. Vagy az is nagyon fincsi, ha padlizsánt meggrillezed, majd krémet csinálsz belőle. Csomó pácot találsz a neten vagy a boltokban, úgyhogy a lehetőségek száma kb végtelen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!