Kifelejtettem az almás pite tésztájából a margarint.... Betehetem így is a sütőbe?
Figyelt kérdés
Siettem tegnap este, mert jöttek vendégeim. Végül, nem tettem be a sütőbe, mert elment az idő.
Kifelejtettem a tésztából a margarint, de ez csak azután jutott eszembe, miután már összegyúrtam, és fél órát pihentettem a hűtőben.
2021. máj. 23. 18:03
11/15 anonim válasza:
Ok. Legközelebb ha írsz, ne keverd össze a szövegedben a vajat és a margarint, mert nem ugyan az a kettő. A vaj az igazi, abból is a 80%-os sótlan, a margarin meg... hát az csak olyan akar lenni mint a vaj, de egy étolajból készült növényi valami.
12/15 anonim válasza:
Szerintem teljesen érthető volt, hogy mire akar kilyukadni a kérdező. Elfelejtett zsiradékot adni a tésztából, amit másnap pótolt, legyen az vaj vagy margarin. A köznyelv gyakran hivatkozik vajként a margarinra - helytelenül -, de ettől függetlenül érthetően fogalmazott.
14/15 anonim válasza:
Elég sajnálatos, ha keverik a vajat és a margarint. kb olyan mintha a zsírt-pálmaolajat-étolajat, olívaolajat kevernék, mert felmelegedve mindegyik folyik. Vagy ha a kenyeret és a kalácsot kevernék.
15/15 A kérdező kommentje:
Elnézést! Rosszul írtam! A margarint kevertem bele!
Természetesen tudom, hogy a kettő nem ugyanaz!
2021. máj. 27. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!