Nagyon elsózott fasírtot fel lehet használni valamire?
Figyelt kérdés
Recept szerint 1kg húshoz 1 evőkanál só kellett volna,de én 3 evőkanállal tettem bele,és finoman szólva nagyon sós lett. Sajnálnám kidobni,ezért készítenék belőle valamit ha lehet.2021. máj. 21. 19:33
1/7 anonim válasza:
Menj el szépen a boltba, és vegyél még két kiló húst (meg arányosan zsemlét, vagy amit még raktál bele a húson kívül), keverd bele. Így kapsz háromszor annyi masszát. Szépen kigombócolod, ami nem kell most, azt szépen bevágod a fagyasztóba. Legközelebb csak ki kell venned, kisütnöd, így kevesebb munkával lesz fasírtod. (És a jövőben is csinálhatod így, én mindig sokkal többet készítek így elő.)
3/7 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet,de nem akarok még több fasírtot készíteni.
2021. máj. 21. 20:22
4/7 anonim válasza:
Öntsd le valami nagyon édes szósszal. Olyan rossz lesz, hogy a sót már nem is érzed
5/7 A kérdező kommentje:
Holnap sajtszószos tésztának felhasználom.Ha nem lesz jó,megy a húslevesbe.
2021. máj. 21. 21:29
6/7 anonim válasza:
De ha a recept 1 evokanalt irt, miert raktal bele 3x annyit?
Ha meg csak be van keverve, bizony annyit tehetsz, hogy hozzaadsz meg d.hust es kinyomkodott zsomlet aranyosan.
7/7 anonim válasza:
rakott krumpli szerűséget csinálj, sok krumplival, valami besamel szósszal és azok elveszik a sósságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!