Olaj nélkül hogy lehet sültkrumplit csinálni?
Airfryer vagy sütő. Nekem van Airfryerem, már jopár éve, imádom nagyon.
1!
Mert finom és egészségesebb ming a bő olajban sütött
Sosem szoktam olajat hozza adni, anélkül is ropogós.
2. voltam.
2/5: nem azért mert elősütött mirelitkrumplid van, aminek alapból van némi olajtartalma?
Én azt figyeltem meg, hogy nekem a sütőben mindig sül ki belőle zsiradék. Ha igazi krumpliból szeletelném, sosem lenne olyan.
6!
Valóban, mindig mirelitet használok. Sosem gondoltam bele, hogy eleve van rajta olaj.... Köszi
Sajnos zsiradék nélkül semmit nem lehet ropogósra sütni.
Én azóta nem veszek mirelit krumplit, mióta "rájöttem", hogy 4-5%-a valamilyen olaj. És itt a valamilyen-en van a hangsúly, sajnos többségében pálmaolaj.
És ez a NÉBIH teszt is elég siralmas eredményű lett.
Azóta inkább rászánom az időt, és megpucolom magam, ha hasábburgonyát ennénk. Persze nem mindegy a krumpli fajtája sem.
Igaz, nem hasábburgonya, hanem steakburgonya, de én gyakran készítek ezen recept alapján, elég kevés zsiradék kell hozzá, az is olívaolaj, néha felesben sertészsírral csinálom.
Kezdő gyakorizó lehetsz #9-es :D
Hozzá kell szoknod, hogy sokszor nincs is a válaszolók között a lepontozó, vannak, akik random kérdéseknél sportot űznek a lepontozásból. Itt is a legtöbb pirosat egy 30 %-os adta, és sokkal többen értékeltek (van egy 30 %-os, 32 %-os, 61%-os, 70%-os,2 db 71 %-os, 75 %-os) mint válaszoltak, vagyis a lepontozók nem is adtak itt választ, ergó tök feleslegesen adtál pirosat mindenkinek, mint nekem is, aki nem is pontozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!