Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olaj nélkül hogy lehet sültkru...

Olaj nélkül hogy lehet sültkrumplit csinálni?

Figyelt kérdés
Vannak ilyen gépek amiket reklámoznak.
2021. máj. 19. 07:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Lehet, de minek? Az airfryer gépekre gondolsz szerintem.
2021. máj. 19. 07:46
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Airfryer vagy sütő. Nekem van Airfryerem, már jopár éve, imádom nagyon.

1!

Mert finom és egészségesebb ming a bő olajban sütött

2021. máj. 19. 07:53
 3/14 anonim válasza:
75%
Olaj mentes fritoz:)
2021. máj. 19. 08:05
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
Úgy tudom hogy ha ropogósra akarod az airfryerben, akkor meg kell permetezni olajjal. Nekem sajnos nincs, de szeretnék és a véleményeket olvasva róla találtam ezt a hozzászólást. Néha jó lenne csak berakni a kaját és megnézni egy filmet ahelyett hogy a konyhában robotolok munka után. Azhogy finomabb vagy sem, ízlés kérdése. Mert mondhat bárki bármit de például egy bundás kenyér sokkal finomabb zsírban sütve mint olajban, pedig az is egészségtelen. Manapság mindenre rámondják hogy rákot okoz, ami tény.Vélemenyem szerint ha nem tanyán élsz és magad neveled az állatokat abból, ami növényt megtermesztesz akkor mindenben van adalékanyag, szóval nem azon fog múlni az egészséged hogy olajban vagy anélkül sütöd a krumplit.
2021. máj. 19. 08:12
 5/14 anonim ***** válasza:
38%

Sosem szoktam olajat hozza adni, anélkül is ropogós.

2. voltam.

2021. máj. 19. 08:14
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

2/5: nem azért mert elősütött mirelitkrumplid van, aminek alapból van némi olajtartalma?

Én azt figyeltem meg, hogy nekem a sütőben mindig sül ki belőle zsiradék. Ha igazi krumpliból szeletelném, sosem lenne olyan.

2021. máj. 19. 08:23
 7/14 anonim ***** válasza:
67%

6!

Valóban, mindig mirelitet használok. Sosem gondoltam bele, hogy eleve van rajta olaj.... Köszi

2021. máj. 19. 08:26
 8/14 anonim ***** válasza:
22%

Sajnos zsiradék nélkül semmit nem lehet ropogósra sütni.

Én azóta nem veszek mirelit krumplit, mióta "rájöttem", hogy 4-5%-a valamilyen olaj. És itt a valamilyen-en van a hangsúly, sajnos többségében pálmaolaj.

És ez a NÉBIH teszt is elég siralmas eredményű lett.

[link]

Azóta inkább rászánom az időt, és megpucolom magam, ha hasábburgonyát ennénk. Persze nem mindegy a krumpli fajtája sem.

Igaz, nem hasábburgonya, hanem steakburgonya, de én gyakran készítek ezen recept alapján, elég kevés zsiradék kell hozzá, az is olívaolaj, néha felesben sertészsírral csinálom.

[link]

2021. máj. 19. 08:47
 9/14 anonim ***** válasza:
7%
Leirtam a velemenyem es azt hogy mit olvastam rola, hozzatettem azt is hogy nekem NINCS. Latom szepen leszavaztatok holott bantot senkinek nem irtam es nem is ket szavas hozzaszolas volt, sebaj cserebe ment mindenkinek tolem is a leszavazas.
2021. máj. 19. 09:14
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

Kezdő gyakorizó lehetsz #9-es :D

Hozzá kell szoknod, hogy sokszor nincs is a válaszolók között a lepontozó, vannak, akik random kérdéseknél sportot űznek a lepontozásból. Itt is a legtöbb pirosat egy 30 %-os adta, és sokkal többen értékeltek (van egy 30 %-os, 32 %-os, 61%-os, 70%-os,2 db 71 %-os, 75 %-os) mint válaszoltak, vagyis a lepontozók nem is adtak itt választ, ergó tök feleslegesen adtál pirosat mindenkinek, mint nekem is, aki nem is pontozott.

2021. máj. 19. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!