Hogyan nem púposodik fel a tarjaszelet?
Figyelt kérdés
Ha tarját sütök vagy grillezek, az inak mentén mindig felemelkedik és nem lesz szép sima. Klopfolás után is ez a helyzet. Független attól is hogy előtte pácoltam vagy nem. Van erre valami trükk?2021. máj. 19. 07:03
2/3 anonim válasza:
Az inakat egy ollóval vagy éles késsel vágd át néhány helyen, akkor nem púposodik. De ne csak a szélén, hanem a szelet közepefelé is.
3/3 anonim válasza:
Én sohasem vágtam még be, meg semmi és egyszer sem púpsodott fel :d LOL
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!