Húslevesbe milyen extra hozzávalót (zöldséget vagy fűszert) használtok?
Figyelt kérdés
Szeretek kísérletezni az ízekkel, a különböző fűszerekkel a levesben, szóval kíváncsian várom ki mit használ :)2021. máj. 16. 22:48
1/23 anonim válasza:
Néhány szem csillagánizs, szegfűbors és egy darabka gyömbér ázsiai ízvilágot kölcsönöz neki. Így főleg marhához vagy orjához a legjobb. Rizstésztával is készítheted.
2/23 anonim válasza:
Lestyán, gomba, borsó, karfiol - ezeket mindig teszek bele. Tudom, nem különlegesek, de a környezetemben senki nem tesz húslevesbe, szóval nekik új. Én így szeretem.
4/23 anonim válasza:
Nem tudom mennyire számít extrának de kelbimbót mindig rakok bele, nagyon finom.
5/23 anonim válasza:
Semmi extrát.
A csillag ánizs meg hasonlók, olvastam kurkumát is, nem a húslevesbe való.
Vagy inkább az már nrm húsleves.
6/23 anonim válasza:
Nekem ez a recept vált be a legjobban:
Elképesztően koncentrált íze van, húslevesesebb, mint a tradicionális magyaros receptek 95%-a.
7/23 anonim válasza:
Húsleves,hagyományos recept szerint kiváló .
Nem kell semmi plusz hozzá.
8/23 anonim válasza:
Én sáfrányt teszek bele egy picit.
9/23 anonim válasza:
Találáskor reszelt vagy kis kockákra vágott sajtot.
10/23 anonim válasza:
Anyukám zúzott fokhagymát, kínai ötfűszer keveréket, és sok chilit tesz bele. Mikor kész kiveszi a húst meg a csontokat, és tojást üt bele (kb úgy, mint a tojáslevesbe szokás). Ez is kifejezetten ázsiai vonalra viszi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!