Hogyan javítsak a leves állagán?
Figyelt kérdés
Ma délben készítettem először sajt-krémlevest. Az ízével semmi gond nincs, viszont nem leves lett belőle, hanem inkább főzelék... mit lehet vele csinálni, így utólag, vagy legközelebb (még időben) mire figyeljek oda ? Minden hozzávalóból megfelelő mennyiséget tettem bele... mégsem lett jó.2010. aug. 23. 20:30
1/6 anonim válasza:
Hát én azt tanácsolom, hogy habarjatok bele tejszínt, így folyékonyabb lesz az állaga.:-)
2/6 anonim válasza:
Kevesebb ideig főzd. Állás közben is sűrűsödik valamennyire.
3/6 A kérdező kommentje:
Az lenne a lényeg hogy hígabb legyen, nem az hogy besűrűsödjön...
2010. aug. 23. 20:47
4/6 anonim válasza:
épp azért írta az előttem szóló h kevesebb ideig főzd!!! és utána ha áll egy picit még sűrűsödik, de az elkerülhetetlen ....
5/6 anonim válasza:
Higítsd vízzel és ha kell ízesítőkkel és főzd fel újra.
6/6 A kérdező kommentje:
Jólvan értem, majd legközelebb kipróbálom...
Bár, ha jól emlékszem nem főztem sokáig. De mit számít az ha így sem sikerült.
Köszi a válaszokat !
2010. aug. 23. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!