Huslevesbe a hagymat pucoljam meg vagy hagyjam a hejaba?
Figyelt kérdés
Azt akkor adom hozza ahogy felteszem a husit azzal egyutt?2021. máj. 14. 16:31
2/9 anonim válasza:
Mi meg szoktuk pucolni, bár megenni nem esszük meg benne.
3/9 anonim válasza:
Láttam már úgy is, hogy nem pucolják meg, de ha már kérdezed, szerintem pucold meg.
4/9 anonim válasza:
Mosd meg, de nem kell leszedni a héját. Szép színe lesz tőle a húslevesnek.
6/9 anonim válasza:
Igyekszem szépet választani, és csak azt szedem le, ami könnyen lejön, inkább héjastól főzöm bele.
Én a húst hidegvízbe teszem föl, a hagymát a zöldségekkel együtt szoktam beletenni, már a lehabozás után.
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen enis ugy hallottam hogy szep lesz tole a szine de amugy a hagymat mi se esszuk meg :)
2021. máj. 14. 20:20
8/9 anonim válasza:
A külső, koszosabb réteget leszedem, az alsóbb rétegek maradhatnak, de sajnos manapság szép külső réteg alatt is sokszor penészes, így gyakori, hogy muszáj megpucolni.
9/9 anonim válasza:
Ha ép a vöröshagyma, elég csak megmosni, így ad egy kis színt is a levesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!