Miben főzik a huslevesbe a tölteléket?
Figyelt kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__108216..
Ez a kérdés ihlette
Akkor miben ha nem nejlon zacskó ? Vagy esetleg folpack?
Ha van építő ötlet tényleg erdkele
2020. nov. 29. 14:27
2/15 A kérdező kommentje:
Csak hgy magában nemjo szetfo és zavaros lesz tőle a leves.
De Nemtudom egyről beszélünk e:
[link] Ezen a képen látható
2020. nov. 29. 14:49
3/15 anonim válasza:
Hat ez eleg undorito. Gondolom annak idegen ez a zacsi megoldas aki nem is szokott ilyet csinalni, mint pl en. Nem is ertem mi koze a husleveshez. De annal a kerdesnel tobben leirjak hogy ok is igy csinaljak, szoval gondolom ez normalis. Nem tudom miert huztad fel magad. :D
4/15 A kérdező kommentje:
Nem húztam fel magam, érdekel hátha van jobb megoldás mert én a tölteléket szeretem el se tudom képzelni nélküle a levest
2020. nov. 29. 15:23
5/15 anonim válasza:
Én nem szoktam csinálni, de anyukám néha és ő mindig folpack-ba csavarja bele és úgy főzi. Az talán valamivel jobb, mint egy sima nejlon zacsi, mert vastagabb.
6/15 anonim válasza:
Mi értelme a levesbe tenni plasztikban? Ennyi erővel főzhetnétek sima vízben is
7/15 A kérdező kommentje:
6 Ha nincs bármibe (zacskó,folpack vagy egyéb ) akkor szétfő a levesben és úgy zavaros lesz tőle a leves.
2020. nov. 29. 15:52
8/15 anonim válasza:
Én már mostanában folpackba szoktam,eltekerem a két végét mint a szaloncukornak,és megkötöm erős cérnával..De úgy is szoktam ahogy annak idején Mama,nagyanyám levette a tyúk,vagy csirke melléről a bőrt,összefogta a széleit,összevarrta,abba töltötte a töltikét,és utána a maradék nyílást is összevarrta,úgy főzte meg a levesben,az nagyon finom volt..nálunk nagy kedvenc a tyúk,csirke leves,csirkéből 2-őt is főzünk egyszerre,így 2 mellről is le lehetett venni a bőrt,még több töltikét lehetett csinálni..de ha csinálsz másfajta ételt csirkemellből,ha nincs rá szükség akár a bőröket le is fagyaszthatod,és húsleves alkalmával kiolvasztást követően töltheted azokba..érdemes kipróbálni,nagyon finom abba főzve..
9/15 A kérdező kommentje:
8 Nahát ez nagyon jo még sose hallottam ki fogom próbálni.
2020. nov. 29. 15:58
10/15 anonim válasza:
“ Ha nincs bármibe (zacskó,folpack vagy egyéb ) akkor szétfő a levesben és úgy zavaros lesz tőle a leves.”. Még egyszer: miért pont a levesben főzöd? Miért nem sima vízben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!