Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miben főzik a huslevesbe a...

Miben főzik a huslevesbe a tölteléket?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__108216..

Ez a kérdés ihlette


Akkor miben ha nem nejlon zacskó ? Vagy esetleg folpack?

Ha van építő ötlet tényleg erdkele



2020. nov. 29. 14:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Minek kéne bármibe beletenni?
2020. nov. 29. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 A kérdező kommentje:

Csak hgy magában nemjo szetfo és zavaros lesz tőle a leves.

De Nemtudom egyről beszélünk e:


[link] Ezen a képen látható

2020. nov. 29. 14:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez eleg undorito. Gondolom annak idegen ez a zacsi megoldas aki nem is szokott ilyet csinalni, mint pl en. Nem is ertem mi koze a husleveshez. De annal a kerdesnel tobben leirjak hogy ok is igy csinaljak, szoval gondolom ez normalis. Nem tudom miert huztad fel magad. :D
2020. nov. 29. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem húztam fel magam, érdekel hátha van jobb megoldás mert én a tölteléket szeretem el se tudom képzelni nélküle a levest
2020. nov. 29. 15:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam csinálni, de anyukám néha és ő mindig folpack-ba csavarja bele és úgy főzi. Az talán valamivel jobb, mint egy sima nejlon zacsi, mert vastagabb.
2020. nov. 29. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Mi értelme a levesbe tenni plasztikban? Ennyi erővel főzhetnétek sima vízben is
2020. nov. 29. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 A kérdező kommentje:
6 Ha nincs bármibe (zacskó,folpack vagy egyéb ) akkor szétfő a levesben és úgy zavaros lesz tőle a leves.
2020. nov. 29. 15:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én már mostanában folpackba szoktam,eltekerem a két végét mint a szaloncukornak,és megkötöm erős cérnával..De úgy is szoktam ahogy annak idején Mama,nagyanyám levette a tyúk,vagy csirke melléről a bőrt,összefogta a széleit,összevarrta,abba töltötte a töltikét,és utána a maradék nyílást is összevarrta,úgy főzte meg a levesben,az nagyon finom volt..nálunk nagy kedvenc a tyúk,csirke leves,csirkéből 2-őt is főzünk egyszerre,így 2 mellről is le lehetett venni a bőrt,még több töltikét lehetett csinálni..de ha csinálsz másfajta ételt csirkemellből,ha nincs rá szükség akár a bőröket le is fagyaszthatod,és húsleves alkalmával kiolvasztást követően töltheted azokba..érdemes kipróbálni,nagyon finom abba főzve..
2020. nov. 29. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 A kérdező kommentje:
8 Nahát ez nagyon jo még sose hallottam ki fogom próbálni.
2020. nov. 29. 15:58
 10/15 anonim ***** válasza:
40%
“ Ha nincs bármibe (zacskó,folpack vagy egyéb ) akkor szétfő a levesben és úgy zavaros lesz tőle a leves.”. Még egyszer: miért pont a levesben főzöd? Miért nem sima vízben?
2020. nov. 29. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!