Miben főzik a huslevesbe a tölteléket?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__108216..
Ez a kérdés ihlette
Akkor miben ha nem nejlon zacskó ? Vagy esetleg folpack?
Ha van építő ötlet tényleg erdkele
10 sima vízben nem lesz olyan az íze
11 ezt se hallottam még Bar egy konyharuha sem tisztább vagy egészségesebb abban is benne lehet mosószer vagy öblítőszer maradványa ha már ennyire kötekszünk a zacskó témán.
13 Nem azért fóliázom,hanem mert anélkül szétfő és zavaros lesz tőle a leves.
Azt hittem ez egy hagyományos alap étel a húsleves töltelékkel es csiga tésztával de úgy látszik mégsem az.
Szia!
Én alap lében főzöm a tölteléket mindig! Nem undi a zacskó miatt de húslevesen íze van. Alaple : ahány liter víz annyi húsleves kocka (legolcsóbb is tökéletes vagy sima delikat is akkor liter/kanál )
Amúgy 21 éves vagyok úgy nőttem fel hogy minden vasárnap anyu húslevest megcsináltalta/csinálja ilyen zacskósan és semmi bajom :D
Párom úgy szintén ő 26. De anyu apu is így nőtt fel :D
Én azért főzöm külön mert nekem akár milyen jó állagúra csinálom valahogy nehezebben fő meg a töltelék és sokat kell rá várni.... Ezért mindig hamarabb oda teszem mint a levest külön alaplében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!