Hogyan tudom szép egyenesre szelni a kakaós csigáim?
Figyelt kérdés
A következő technikával szoktam őket "gyártani": tészta meggyúr, dagaszt, keleszt, kakaós cukorral beszór, felteker, és szeletel. De hogy tudom úgy szeletelni, hogy szép "stabilak" legyenek? Valami praktika esetleg?2010. aug. 23. 15:36
1/2 anonim válasza:
A kakaós csigát nem rúdban kell kisütni, hanem eleve csigaformákat kell csinálni, és azt tenni a tepsire.
2/2 anonim válasza:
kérdezö nem írta hogy rudban sütné.
èn úgy csinálom, hogy jó szorosan tekerem fel, és kb 2 új vastagra szeletelem, és amikor a tepsire teszem, akkor lenyomom öket, így egyformák lesznek. aztán úgy is még egy kelesztés jön így és az megemeli. nem tök laposra nyomom, csak úgy jobban össze.
én a tésztát megolajozom hogy puhább legyen és megszórom grízzel hogy ne fojjon ki a kakaó belöle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!