Hogyan kell szép egyenesre vasalni a hajat? Mitől lesz olyan szép csillogó?
Szia! A Remington hajvasalót lehet kapni fodrászkellékboltban, tudom, mert én is ott vettem, kb 8000ft, de a Metroban is lehet kapni. Nagyon jó és szép csillogó lesz tőle a hajad, ha használsz hozzá hővédőt(ami párataszító is) és fésüvel, tincsenként szépen lassan haladva vasalod. A lényeg, hogy a hővédőt jó alalposan fésüld be a hajadba, és az a tincs, amit vasalsz, mindig gubanc mentes legyen.
Nekem ezt a fodrászom tanította, így szebb és csillogóbb lesz a hajad, és nem is fog összetörni olyan hamar, mint másoknak.
Remélem tudtam segíteni! :)
Sszia, úgy hogy tincsenként vasalod ki!
Valamint; előtte hajhab és egy kis fixáló spray mielőtt elkezded.
A hajvasalótól is függ... Az a lényeg hogy kerámialapos legyen mert ami nem olyan eléggé károsítja...
A tincseket viszont nem mindegy hogy hogyan veszed fel...
Én fésűvel szoktam felvenni, az a lényege hogy a tincsben lévő hajszálak nagyjából egy vonalban helyezkedjenek el(a legjobb ha vízszintes)és ez az úgymond lapos tincs ne tartalmazzon túl sok hajat...
Én a hajvasalót ne a hajszálakra párhuzamosan tartsd, hanem egy kicsit döntsd meg és úgy húzd végig a végénél ne nagyon lassulj le mert akkor előfordulhat hogy kiáll majd a hajad...
Én a hajvasalót a hajszálakra majdnem merőlegesen tartom és úgy húzom lefelé, és tök egyenesre kiviszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!