Kertész Körte kérdése:
Hogyan ne legyen vizes a piskótám?
Figyelt kérdés
A hétvégén csináltam egy túrótortát, viszont aznap estére már átázott a piskótája.
Ezen a héten újracsinálom, ezúttal ajándékba, hogyan tudnám elkerülni a vizesedést?
Bebepiskóta videója alapján csináltam, epres túrótorta néven.
A válaszaitokat előre is köszönöm!! :)
2021. máj. 3. 22:54
1/4 anonim válasza:
A videót nem láttam, de a lényeg a szigetelés, tehát a piskóta és a túrótöltelék közé valamilyen vékony réteg lekvár, vajkrém stb. kell, ami nem engedi át a nedvességet.
2/4 anonim válasza:
Ha félbevágtad a piskótát akkor nagyon gyorsan felszívja, ha nem akkor egy külső ˝burok˝ van rajta és az gátolja a vizesedést. De ha kekszmorzsát, vagy kis grízt (búzadara) szórsz a piskótára jobb lesz.
3/4 anonim válasza:
1. magas zsirtartalmu turot hasznalj, az nem ereszt annyi levet
2. (mar mondtak) turotoltelek ala kenj egy zaro reteget, ez lehet lekvar vagy egy sima vanilia puding
3. a hutoszekrenyben ne foliazd le a sutit (max amikor mar teljesen lehult ... kicsit kesobb)
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! 😊
2021. máj. 5. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!