Mitől horpad be a képviselőfánk alja?
Figyelt kérdés
Ezt a receptet használtam, gluténmentes liszttel:
Egyébként jól sikerült, finom lett, csak az alja behorpadt, ha felfordítom, úgy néz ki, mint egy kosárka. Ezért nem tudtam félbevágni, hanem kettőt tapasztottam össze. Ez mitől lehetett? A sütőben kell hagyni kihűlni? Ezt nem írta a recept, ezért én otthagytam, nyitott ajtónál. Ki kellett volna venni?
2021. máj. 2. 14:41
1/2 anonim válasza:
Szia valószínű még kellett volna 3-4perc a sütőben,meg igen ki kellett volna venned utána.
2/2 anonim válasza:
Csak ki kellett volna venni, hogy hirtelen hűljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!