Milyen lesz, ha aranygaluskát réteslisztből csinálok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 11:31
1/5 anonim válasza:
Jó. Ilyen téren nincs nagy különbség a lisztek között.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Én úgy tanultam egyébként, hogy a rétesliszt inkább a keverttésztás sütikhez való (piskóta, egyensúlytészta, stb.) - a kelttésztákhoz minél finomabb szemcséjű liszt kell, tehát finomliszt.
4/5 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz! A rizsliszt az, amitől másabb a sütemények tésztája.
5/5 anonim válasza:
A fele finomliszt fele rétesliszt például kimondottan jó aranygaluskához. Fogós, vagy félfogós lisztnek is nevezik, mert a rétesliszt a kétszerfogós liszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!