Anyukák! Mi a mai menü nálatok?
Tegnapról van zöldséges karfiol leves, és ozgerinces csirkemell.
Ma almás pite volt a rendelés
Holnap lecsos karaj szelet tarhonyával és savanyúság
Szerdán somlóit csinalok de a piskotakat is én sutom plusz csokis és vaníliás krémet fozok meg habtejszin olvasztott csoki
Csütörtök mexikói csilisbab copfocska tészta
Péntek tejszínes baconos spagetti
5napot dolgozik a ferjem szoval muszáj most minden nap főzni, amúgy kétnaponta szoktam. Remelem tudtam segiteni:)
Ma kentucky csirkeszárny, holnap paradicsomos húsgombóc. Bár utóbbit a macska szereti nálunk a legjobban. :)
Amit szeretünk és könnyű megcsinálni, az egy lecsós karaj. Lefektetsz sózott karikára vágott krumplit a tepsi aljára, kiklopfolod a húst, sózod-borsozod, rárakod a krumplira, majd paradicsom-paprika-hagyma karikákkal megszórod, és alufólia alatt sütöd.
Amit még szeretünk az a sajtkéregben sült csirkemell falatkák.
Ázsiai szójás-zöldséges-bébikukoricás pirított tészta csirkével.
Ami bármikor jöhet az a rakott krumpli, illetve házi gyros csirkemell friss salátával és pitával.
Rántott zöldségek. Gombával és sajttal sült csirkemell. Régen ettünk cigánypecsenyét sült szalonnával. Na meg persze a klasszikus tészták, túrós/sajtos/diós/mákos. Illetve a nagy kedvenc, milánói sertésborda.
Nem vagyok anyuka, de nálunk ma ez lesz az ebéd:
Karfilolleves és szilvalekváros derelye
Amúgy én mindig egy kis cetlire előző hétvégén felírom a kövi heti menüt. Aztán maximum variálok, ha nem tudok aznap azt főzni, ami fel van írva. De így legalább nem kell minden este azon gondolkodnom, hogy másnap mit főzzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!