Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a titka a jó lekváros...

Mi a titka a jó lekváros muffinnak?

Figyelt kérdés
Próbáltam lekvárral töltött kakaós tésztájú muffint csinálni a napokban. A lekvár viszont kijött és megsült a szélén. Van valami titka ennek amivel sikerülhet jól benn tartani vagy veszett ügy az egész?

2021. ápr. 17. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Én úgy szoktam, hogy rakok 1 kanálnyi tésztát, egy kevés lekvárt és egy újabb adag tésztát. Ne tegyél bele túl sok lekvárt, mert amiatt is kijöhet.
2021. ápr. 17. 23:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Csinálj normális piskótát szódabikarbóna nélkül, majd pogácsaszaggatóval szabdald ki.
2021. ápr. 18. 00:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
2es...az nem lenne muffin 🤦🤷
2021. ápr. 18. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Sütésálló lekvárt kell belerakni,a rendes lekvár meleg hatására újra folyós lesz.
2021. ápr. 18. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk első lépésként sütésálló lekvárt kell beletenni. Pl. gyümölcsízt, de rá is van írva ezekre a lekvárokra, hogy sütésállóak.
2021. ápr. 18. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Szatmári szilvalekvárt vegyél, az nem folyik ki, és nincs műíze.
2021. ápr. 18. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:
100%
Szeretet :D
2021. máj. 16. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!