Mi a titka a jó lekváros muffinnak?
Figyelt kérdés
Próbáltam lekvárral töltött kakaós tésztájú muffint csinálni a napokban. A lekvár viszont kijött és megsült a szélén. Van valami titka ennek amivel sikerülhet jól benn tartani vagy veszett ügy az egész?2021. ápr. 17. 22:58
1/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy rakok 1 kanálnyi tésztát, egy kevés lekvárt és egy újabb adag tésztát. Ne tegyél bele túl sok lekvárt, mert amiatt is kijöhet.
2/7 anonim válasza:
Csinálj normális piskótát szódabikarbóna nélkül, majd pogácsaszaggatóval szabdald ki.
4/7 anonim válasza:
Sütésálló lekvárt kell belerakni,a rendes lekvár meleg hatására újra folyós lesz.
5/7 anonim válasza:
Mondjuk első lépésként sütésálló lekvárt kell beletenni. Pl. gyümölcsízt, de rá is van írva ezekre a lekvárokra, hogy sütésállóak.
6/7 anonim válasza:
Szatmári szilvalekvárt vegyél, az nem folyik ki, és nincs műíze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!