Mi lett a baja a muffinnak, ha dióval helyettesítettem a lisztet?
Figyelt kérdés
Szétesett a muffin tésztája, arra gondoltam, hogy amiatt, mert rossz volt a dió-liszt arány benne. Milyen arányban kell ilyenkor helyettesíteni a lisztet dióval, és nem lehet hogy kevés zsiradékot tettem bele?2013. dec. 23. 21:16
1/3 anonim válasza:
200g liszthez olyan 3-4 ek diót szoktam tenni és úgy szép marad
2/3 anonim válasza:
Ha sok a dió, akkor kevesebb zsiradék kell. A dió is zsíros.
3/3 anonim válasza:
Ez az, a sok zsíros dió miatt esett szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!