Csajok mindig ti főztök? Párotok is szokott?
Mennyire engedték hogy a másik is főzzön, tevékenykedjen a konyhában? Szerintetek csak a nő dolga a főzés mosás mosogatás?
Hogy lehet egy pasit rá venni hogy csinálja ezeket heti szinten 1-2x? :D
Van aki kiakad ha nem segít?
A párom egyedül kb sose állna neki főzni, maximum valami könnyedebb reggelit csinál. Együtt szoktunk néha főzni, de őszintén megmondom, engem inkább feltart :D Imádok főzni, sütni, a hobbimnak is nevezhetném és pont ezért nekem nem megterhelő ezt csinálni. Ha egyszer kitalálná, hogy ő akar főzni valamit, tökre örülnék neki, bár lehet, hogy azért ott állnék a sarkába és próbálnék nem rászólni, hogy mit csináljon másképp.
A saját sztorimtól függetlenül azt gondolom, hogy ez nem csak a nő dolga. Semmi bonyolult nincs benne, egy férfi is ugyanúgy tudna főzni.
Házi munkában aktívabb a párom, amit kérek azt megcsinálja, kivéve a mosogatás. Már a kapcsolatunk elején leszögezte, hogy bármit megcsinál, de a mosogatást nem. Ezt én tiszteletben tartom,amúgy is legtöbbször mosogatógépet használunk.
Szerintem a legegyszerűbb módja, ha kedvesen megkéred, hogy segítsen. Mondd el neki, hogy fáradt vagy és szükséged van a segítségére. Persze kezdetnek ne adj neki túl bonyolult dolgokat, csak mondjuk rakjon rendet, teregessen stb.
32!
Komolyan a szavakon kell rugózni? :D
Megkérem, ő pedig megcsinálja, nekem ennél több nem is kell. Mint írtam, engem például egyáltalán nem zavar, hogy a férjem nem szokott aktívkodni a konyhában. Én szeretek, szívesen csinálom, nincsen ezzel semmi baj. 2 gyereket nevelek, dolgozok és bizony a háztartást is viszem. Simán megy a három együtt, nem kell ehhez csak a férjemnek dolgoznia.
Örülök hogy nálatok nem úgy mennek a dolgok ahogyan nálunk, csak nem értem minek szólsz bele olyanba, ami nem a te dolgod. Nem neked kell együtt élned a férjemmel, én pedig köszönöm szépen, remekül érzem magam vele, mégha csak kérésre csinálja is a dolgokat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!