Párotok el szokott titeket kísérni titeket nőgyógyászhoz?
Te szóltál neki, hogy örülnél neki vagy magától ajánlkozott?
Mióta vagytok együtt?
Páromnak eszébe sem jut, pedig komoly betegségre utaló jeleket találtak legutóbb és most megyek kontrollra.
Nem, dolgozik olyankor, ezért ne jöjjön el, épp elég ha én kiesek arra a napra, másrészt utál várni (van hogy elmegy szülésre a doki, megcsúszik az egész...), be úgyse jöhet, felesleges.
Voltam rutin Uh-on ahol közölték hogy készüljek fel, hogy 50% esélyem van a teherbeesésre már így ránézésre is nehéz lesz, akkor megkértem hogy jöjjön értem.
6:
De mi a retkes cigányfa sznak kísérne el? Miért olyan fontos egyeseknek ez a kísérgetés?
Nekem pont hogy jobban esik, ha magamban vagyok.
"De a doki nem baj...". De ő a kiba szott orvos. Neki ott kell lennie, amíg fel nem találják a robot nőgyógyászokat.
Egy nő
Az előző 7-es válaszommal lehet kicsit túltoltam, csak szeretném megmagyarázni.
Titeket zavarna, ha a párotok előtt kell pisilni? Ha úgy jönni ki, kakálnátok a párotok előtt? Punit borotválni? De akár csak pattanást kinyomni.
Esélyesen nem.
Na, nekem ugyanilyen intim dolog a nőgyógyászati vizsgálat is. Sokkal-sokkal jobban izgulnék ha ott lenne a párom, mint így, hogy nincs ott, pont ahogy az előbbi bekezdésekben említett példáknál is. Ez is egyszerűen csak egy egyedül csinálós dolog.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!