Ha a húsvéti főtt füstölt tarjából egy szelet 'megbarnult', azaz már nem olyan szép rózsaszín, hanem kicsit fáradtabb színű, azt még meg lehet enni?
Figyelt kérdés
Ugyanitt: miért van az, hogy a csirkemellben, ami elvileg át van főzve, 'kemény' részek vannak? Mostanában belefutok ebbe, hogy nagyon furcsa állaga van a csirkemell egy-egy falatjának.2021. ápr. 6. 13:13
1/2 anonim válasza:
Oxidációnak hívják és igen, meg lehet enni.
2/2 anonim válasza:
A tarja ehető, a csirkemell meg ha csak "elvileg" van átfőzve, az okozhat ilyen gondokat.
Hozzáteszem, a csirkemell minél tovább van főzve, annál keményebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!