Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a húsvéti főtt füstölt...

Ha a húsvéti főtt füstölt tarjából egy szelet 'megbarnult', azaz már nem olyan szép rózsaszín, hanem kicsit fáradtabb színű, azt még meg lehet enni?

Figyelt kérdés
Ugyanitt: miért van az, hogy a csirkemellben, ami elvileg át van főzve, 'kemény' részek vannak? Mostanában belefutok ebbe, hogy nagyon furcsa állaga van a csirkemell egy-egy falatjának.

2021. ápr. 6. 13:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Oxidációnak hívják és igen, meg lehet enni.
2021. ápr. 6. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A tarja ehető, a csirkemell meg ha csak "elvileg" van átfőzve, az okozhat ilyen gondokat.

Hozzáteszem, a csirkemell minél tovább van főzve, annál keményebb.

2021. ápr. 6. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!