Tortakrém, de hogyan?
Figyelt kérdés
A kisfiam epres tortát kért a szülinapjára. Sütök egy kakaós piskótát. Vettem epret (1 kg), egy 250 grammos mascarpone-t, egy Hulala-t és habfixálót. Ezekből lehet jó krémet készíteni vagy kellene valami más még bele/ezek helyett?? És hogyan készítsek ebből finom krémet? Nem vagyok cukrász növendék, sajnos nagyon rossz vagyok ebben. Annyi félét olvastam, teljesem összekavarta a fejem.2021. márc. 30. 15:36
11/16 anonim válasza:
A hulala egy műanyag sz_r. Tanuljatok már olvasni, nézzétek meg mi van ráírva!
12/16 anonim válasza:
#11: én már megírtam az #1-ben...
😁
13/16 A kérdező kommentje:
Azért vettem azt, mert azt olvastam, hogy az nem esik össze.
De egyébként tejszínnel összekevert mascarpone és bele némi eper lett a töltelék. Meg rá is tettem a krémre epret. Kívül pedig tejszín van rajta meg csoki. :)
2021. márc. 30. 21:09
14/16 anonim válasza:
Fojj. Undorító műanyag.
Vegyél habtejszínt, de normálisat, ne ilyen növényi szart. Forrald fel, öntsd rá ugyanannyi gramm apróra összetört étcsokira, várj 2 percet és kavargasd amíg krémmé nem áll össze (3 perc). Utána átkozni fogod a napot amikor azt a hulalát és az ugyancsak hulladék gyári mascarpone vackot megvetted.
16/16 anonim válasza:
Bebepiskóta youtube csatornajat nezd meg, rengeteget tud segíteni!
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!