Hány Tyúkot bírsz megenni?
Figyelt kérdés
Én 2-t de asszony szerint ez sok(k) lábát máját meghagyom, nyaka fara pl csontos. Két közepes tyúkot megeszek Én. 1nap alatt.2021. márc. 30. 14:19
11/14 anonim válasza:
9-es, ha tőlem kérdezed.
Egy normál csirke, kb 1,20-tól 1,60-ig, most a krumpli saláta, mit tudom én, egy olyan kis 4 decis savanyúságos tál, a gulyás meg egy nagyobb tányér, amibe fél liter elfér, ha nem több picivel. :D
12/14 anonim válasza:
A csirke élősúlya volt az 1,2-1,6? Mert abból nem sok marad a tányérra, csak annak látszik. A krumplisalát is csalós, a gulyásleves is. Hiába 4-5 decik.
13/14 A kérdező kommentje:
9. Azigen :D Gulyáslevest azért előtte én már nem birnék enni. Az már tenyleg sok, de jó étvágya van :D
Tobbieknek is köszönöm.
2021. márc. 31. 10:24
14/14 anonim válasza:
Dehogy az élősúlya volt 1,2-1,6..:D Hát én nemtudom, nem vagyok kisember és eszem bőven, de egy rendes sűrű "mert én úgy főzöm" nagy tányér gulyás még engem is földhöz csap.! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!