Hogyan készítsek egyszerű süteményt, ami jó sokáig eláll?
Figyelt kérdés
Mármint mondjuk kb. egy hétig. Mint pl. a linzer.2007. dec. 21. 16:51
1/5 anonim válasza:
www.mindmegette.hu
szerintem a kókuszgolyó is eláll hőtőben3-4 napig
2/5 anonim válasza:
Mézeskalács, az nagyon sokáig jó. nzz utánna recepteknek, a neten : pl: google.hu és ott beirod hogy mézeskalács. . vagy a vanilliás kifli
3/5 anonim válasza:
Szia!
A Pozsonyi kiflit tudom ajanlani!
Hozzavalok:
fel jogurtos kupa zsir,
1 kk szoda bikarbona,
keshegynyi so,
keshegynyi cukor,
1 tojas
amennyi lisztet bevesz,ne legyen tu kemeny.
az egesszet osszegyurod,kis gombocokat csinalsz belole(kb 2 tojas nagysagut)a gombocokat elnyujtod (kerek tesztat kapsz)ezt elvagod ,keresztbe vagod 8 ba ,beleraksz pl mak+coko+pici tej,dio+cukor+tej,vagy lekvar+griz.
A tepsibe rakod 200 fokon mig szep barna nem lesz,melegen mikor kiszedted a sutobol megforgatod porcukor+vanelias cukor!
akar 2 hetig is elall!!
Jo etvagyat!!
KELLEMES UNNEPEKET!
4/5 anonim válasza:
A sajtos tallért tudom ajánlani, mert az 2 hétnél tovább is eltarthat, ha a süteményes dobozban tárolunk, ugyanolyan isteni finom marad! :)
5/5 anonim válasza:
Barmilyen sutemeny elall a melyutoben,csak egyre kell ugyelni, hogy kisebb adagkban kell eltenni,amely egyszeri fogyasztasra elegendo,mert ujra fagyasztani nem szabad. En erre el szoktam rakni a muanyag dobozokban kaphato elelmiszer dobozait /termeszetesen jol kimosva/ majd egy egy adagnyi sutemennyel fopack foliaval bevonva rakom a melyhutobe,hogy ne szaradjon ki. Ha tudom,hogy a kov.nap szuksegem lesz ra,akkor elozo este kirakom a melyhutobol, ha surgosen kell akkor a mikroban olvasztom ki/vigyzat folpack nelkul,/ esetleg massal takarom be a kiszaradas ellen. Vajas toltelekkel toltott sutemenyt, nem rakom a mikroba mert elolvad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!