Milyen süteményt készítsek anyu születésnapjára?
Holnap lesz anyukám 40. éves és süteménnyel szeretném meglepni úgy, hogy a húgomat(9) is bevonom és ketten készítjük el.
Én már viszonylag otthonosan mozgok a konyhában. Milyen sütemény az ami finom, ketten el tudjuk készíteni és anyunak ajándékként is beillik?
Viki(16)
Én anyumnak mindig valami tortát csinálok, most pl. répatortát fogok sütni.
18/f
egyszerű csokitorta
neten van recept is
kikel sütni a lapot, félbevágni és a krémmel megkenni
azután csokival bevonni
itt a krém a macerás
de biztos nagy siker lenne ha valami tortát csinálnátok...
csinálj egy tortát! nagyon egyszerű, és a recept tényleg jó! www.kiprobaltrecik.extra.hu és itt a tejszínes epres túrótortát csináld meg. nyáron nagyon üdítő :-) ém mindig a nagy nap előtt csinálom meg, és a hűtőben a tortaformában pihen egy éjszakát és csak másnap veszem ki a formából. ha bármilyen kérdésed lenne, vagy ha a recept nem világos, írj és segítek! ha nincs epred, bármilyen más gyümi jó. banán, ahhoz banános, vagy vaníliás pudingport használsz, vagy őszibarack, szintn vaníliás pudinggal, csak kivis ne legyen, mert a zselatin megkeseredik tőle.
nekem ez volt az első tortám, azóta mindig sütök, most már bonyolultakat is! :-)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!