Mik a kedvenc diétás ételetek?
Már régóta sütök-főzök, de most kicsit több zöldséget szeretnék enni, eddig csak húst hússal, rizzsel vagy tésztával ettem. Szóval finom recepteket szeretnék, amik diétába is beilleszthetőek. AMit ma vettem:
cukkini, répa, krumpli, hagyma, zeller, karalábé
Szeretném rászoktatni magamat a cukkinire, de annyira nem szeretem az ízét, max krémlevest szoktam csinálni belőle.
Illetve rengeteg jó köret van itthon, quinoa, bulgur, kuszkusz, köles, rizs.
A húst egy kicsit szeretném mellőzni, lehet ilyen recept is, ami húsos, de mostanában nem nagyon kívánom mert túlzásba vittem
Köszi előre is a válaszokat!
Én amúgy a cukkinit nagyon szeretem répával apróra vágni és bolognaiba (én húsmentesen csinálom lencséből, de darált húsoshoz is jó) tenni, lehet azt enni ch alacsony- vagy durum tésztával is.
Vagy pl ha nagyon könnyű kaját szeretnék pl. vacsorára, akkor én reszelővel hosszú csíkokra reszelem a cukkinit (spirálozóval is jó, amitől ilyen spagetti-szerű lesz) és valami avokádós-tahinis szósszal meg paradicsommal eszem nyersen, meg amúgy bármilyen szósz meg zöldség jó bele.
11!
Miért baj ha kimegy egy hasonló kérdés? Azóta lehet olyanok is hozzá tudnak szólni, akik azt a kérdést nem látták, csupán csak több információ gyűlik össze. Én a te kérdésedet nem láttam, ide viszont 2x is tudtam írni hasznos dolgot
Kihozott most 6 ugyanolyan kérdést akkor őket is jelenteni fogod?
Többiek meg ne foglalkozzatok velük, ti segítettetek nem is keveset! Nagyon hálás vagyok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!