Mennyire hízlaló ez a banános mini palacsinta?
Figyelt kérdés
instán láttam tegnap
csak három hozzávalóból áll: (egy személyre)
1 banán
1 tojás
1 evőkanál liszt
banánt szétnyomkodod villával és összekevered a tojással és liszttel majd kisütöd és kész
magában nem sok íze van, mama féle házi lekvárral viszont isteni
na de aki ért is hozzá, nagyon hízlaló ez a kis mini palacsinta?
2021. márc. 15. 21:30
1/4 A kérdező kommentje:
nem a véleményedet kérdeztem
nekem finom és ennyi! :)
2021. márc. 15. 21:37
2/4 anonim válasza:
Ezt is túlzásba lehet vinni, de ha belefér a kcal keretedbe, akkor akadálya nincs. Egyébként ha leméred A hozzávalóit, akkor megtudod mennyi kcal-t tartalmaz. A lekvárt nem tudhatjuk, ha házi.
3/4 anonim válasza:
Ilyet egyszer csináltam, és nem ízlett. De ez nyilván nem azt jelenti, hogy neked se fog ízleni..
Kalóriában:
Egy banán méretétől függően 100-130 kcal.
Egy tojás 60-70 kcal
Egy ek liszt pedig kb 60 kcal
Ezeket összeadod és kijön, hogy mennyi.
Szóval egy ekkora adag kb 220-260 kcal.
Nyilván ehhez nincs hozzászámolva a mama féle lekvár :)
4/4 anonim válasza:
Múltkor én is kipróbáltam, de nekem sem ízlett :( pedig szerintem jobb a kalória és tápanyag értéke mintha mondjuk rendes palacsintát ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!