Milyen serpenyőt vegyek?
Figyelt kérdés
Tudom kicsit fura a kérdés, de sajnos nem tudom már megkérdezni édesanyámat, hogy milyet vegyek.
Mikor elköltöztem otthonról hoztam, de kezdi megadni magát.
Légyszi segítsetek milyen márka az, ami megfizethető és jó is egyben! 🙂
2021. márc. 14. 19:36
1/15 anonim válasza:
Nézz szét az aldi-lidl ben. Megfizethehtő áron szoktak lenni teflon serpenyők. Ne a vékonyat nézd, hanem ami vastag aljú. Nemrég vettem crofto márkájút, nagyon jó. Kìvül rozsdamentes, belul teflonos. Ugyanez a típus tefalban kb a duplájaba kerül.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meg fogom nézni. A LIDL-be gyakran megyek.
Az igazság az, hogy nem nagyon vagyok otthon az edényekben, ritkán főzök, akkor is csak alap dolgokat. Van egy Tefal palacsintasütőm (ajándékba kaptam), de azt nem annyira szeretem. :)
2021. márc. 14. 19:59
3/15 anonim válasza:
Több márkájú, fajtájú serpenyőm is van, de a tefal a vezető márka szerintem. Árügyileg se olyan durva, kb 5-6000 egy darab. A közepe jelzi, hogy elég meleg-e, ami nekem nagy segítség. Nem ragad le benne semmi, szóval kitűnő.
4/15 anonim válasza:
ha jót akarsz magadnak, olyat veszel amiről nem lehet levakarni a bevonatot. tefalt én se szeretem, meg semmilyen teflont se, mert úgyis levakaródik. ha olcsó akkor azért, ha drága, akkor is de még mérges is leszel hogy pénzt adtál ki érte.
5/15 anonim válasza:
Tesco go cook - toronymagasan veri a tefalt
6/15 anonim válasza:
öntöttvasat, amit magadnak kiégetsz olajjal. Feltételezvén, hogy gázon dolgozol. [link]
A bevonatos teflon és egyéb vackokat felejtsd el.
7/15 anonim válasza:
Tefalom van, imádom. Nem jön le a bevonat, ha nem fémmel dolgozik benne az ember.
8/15 anonim válasza:
Nyugi, abban is le fog. Műanyag vacak.
9/15 anonim válasza:
Tényleg? Van 10 éves serpenyőm is. Semmi baja. De te tudod.
10/15 anonim válasza:
Ha teflonos akkor kizárt, hogy semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!