Húsvétra milyen sütit süttök?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 13:32
1/12 anonim válasza:
Nálunk a kelt kalács a hagyományos. De nálunk bejgli helyett is az van :) diós, mákos és kakaós.
Emellett csörögefánk szokott lenni, és baracklekváros piskótatekercs.
2/12 alletta válasza:
méteres süti, mézes krémes biztos lesz.
3/12 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de nem érdekel túlzottan.
Szerintem gm sajtos rúd meg egy tepsi kókuszkocka (páromnak).
És csinálok egy gm kevert valamit pl muffin.
4/12 anonim válasza:
#Avaly89: többször láttam, hogy gm-es életeket készítesz, ha nem túl nagy fáradtság, tudnál esetleg pár linket adni, ahol használható receptek, ötletek vannak?
Egy távolabbi családtagnak többször kellene ilyet készíteni, de eléggé el vagyok veszve a neten kerengö rengeteg oldal közt, a legtöbb egyszerüen agyonbonyolított, vagy ránézetre nem túl bizalomgerjesztö.
Köszi elöre is.
5/12 anonim válasza:
Sonjával-tojással töltött fonott kalács.
6/12 anonim válasza:
Kelt kalács, kókusz kocka, lajcsi szelet, répatorta
7/12 anonim válasza:
Nálunk nincsenek kifejezetten húsvéti receptek, minden évben mást sütök. Idén szerintem mézes krémes és sajtos rúd lesz.
8/12 anonim válasza:
Mogyorós kosárka csokis töltelékkel és mogyoróval.
9/12 anonim válasza:
fecskendős-maszkos covidkoronás nyulat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!