Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi ideig kell főzni a...

Mennyi ideig kell főzni a kuktában a marhahús levest?

Figyelt kérdés
Régi, 20 éves kuktám van, amit most lecseréltünk. Ebben 1 órát főztem, gondolom az újfajtában ez az idő lerövidül.
2010. aug. 18. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

levest kuktában? javítsatok ki ha tévedek, de szerintem kuktában nem szoktak levest főzni.

a levest lassú tűzön sokáig kell főzni fazékban.

2010. aug. 18. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Az a hústól függ. Hátszínből főzve elég lehet egy óra, öreg marha combjából biztos tovább tart.

Énekem vadiúj kuktám van, Berghof, nemesacél, de a marhahúslevest legalább másfél óráig szoktam főzni. Úgy szeretem, ha jó édes húsíze van.

2010. aug. 18. 13:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Csodálkozom az egyik kérdésemre küldött válaszon, hogy kuktában nem szoktak levest főzni. Éppen a marhahús elég sokáig főzendő dolog. A kuktában nem párolog el semmi, minden íz és tápanyag bent marad. Sokkal jobb a leves, mintha hagyományos fazékban főzném órákig. Ezt tapasztalatból mondom. A kérdésem csak arra szólt, hogy az újfajta kuktákban csökkent-e a főzésidő.
2010. aug. 19. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!