Sütőben való sütés előtt ki kell olvasztani a húst?
Figyelt kérdés
Nem mirelit készétel, hanem nyers hús van lefagyasztva és tépett csirkét készítenék.2021. márc. 4. 10:12
11/12 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nem ajánlom! Inkább vedd ki előző este, reggelre ki fog olvadni. Én, ha kinn hideg van (nálunk a konyhaablak bukóra mindig nyitva van + nincs a konyhában radiátor sem) simán egy tálban kiteszem a konyhapultra. Igen, nem lesz semmi baja mondjuk az éjjal 5 és -2 fok között. Ha éjjel is meleg van (mondjuk nyáron), akkor egyértelműen a hűtőben olvasztom ki egy zacskóban, vagy tálban, amibe belefolyhat a véres lé.
12/12 A kérdező kommentje:
Fagyasztva sütöttem és nem lett semmi baja, nagyon jól átsült.
2021. márc. 5. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!