Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Érdemes lenne a húsvéti...

Qkker1 kérdése:

Érdemes lenne a húsvéti sonkát szuvidolni?

Figyelt kérdés
Parasztsonkát vennék, nem ezt a bolti gyorspácos valamit.
2021. febr. 24. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A parasztsonka baromi sós. Ha szuvidolod, ehetetlenül sós marad.

Még rendes főzés mellett is érdemes előtte kiáztatni és azt a lét leönteni róla.

2021. febr. 24. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Ebben van valami.
2021. febr. 24. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Brutálisan sós lesz.

A parasztsonkát jól ki kell áztatni és főzni.

2021. febr. 24. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hm érdekes gondolat... Lehet kipróbálom egy kis darabbal.
2021. febr. 26. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!