Qkker1 kérdése:
Érdemes lenne a húsvéti sonkát szuvidolni?
Figyelt kérdés
Parasztsonkát vennék, nem ezt a bolti gyorspácos valamit.2021. febr. 24. 08:40
1/4 anonim válasza:
A parasztsonka baromi sós. Ha szuvidolod, ehetetlenül sós marad.
Még rendes főzés mellett is érdemes előtte kiáztatni és azt a lét leönteni róla.
2/4 A kérdező kommentje:
Ebben van valami.
2021. febr. 24. 10:04
3/4 anonim válasza:
Brutálisan sós lesz.
A parasztsonkát jól ki kell áztatni és főzni.
4/4 anonim válasza:
Hm érdekes gondolat... Lehet kipróbálom egy kis darabbal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!