Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehetne a padlizsant...

Hogyan lehetne a padlizsant (vinetat) telire eltenni padlizsankremalapkent, de nem melyhutoben, hanem kantaban (borkanban)?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs meg melyhutom, ezert valahogy maskepp kene azt eltenni. Sajnos nem tudom nagymamam hogyan tette el annak idejen a kajat telire, amikor nem volt melyhuto. Sokat segitene egy jo recept, vagy tipp a ami a padlizsant illeti.
2010. aug. 17. 16:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Bocsi, off: de Erdélyiek olyan aranyosak vagytok. :D Fogalmunk nincs, mik ezek a szavak... :D
2010. aug. 17. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!