Miért nem fojt ki a rántani való sajt mint korábban?
Figyelt kérdés
Ma nagyim készített rántott sajtot a családnak csak nem olyan volt mint eddig szokott lenni.
Nem olvadt meg olyan volt mintha rendes sajtot ennék csak panírral.
Korábban mindig annyira jól elolvadt a sajt és nyúlt szinte.
Nem láttam amikor főzött ő se érti igazán.
Lehet, hogy ha más fajta sajtot használunk az nem ugyanúgy nyúlik?
Mi lehetett a hiba?
Olyan volt kb. mint az a medve sajtok a háromszöget csak kicsit melegen panírral de nem olvadt meg.
2021. febr. 18. 02:14
2/8 A kérdező kommentje:
1.hát ez aztán az értelmes válasz :D
2021. febr. 18. 02:21
3/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy gyorsfagyasztott vagy kézzel panírozott volt?
4/8 A kérdező kommentje:
3.hát nem tudom igazán, de jó kérdés majd megkérdezem ma.
2021. febr. 18. 04:05
6/8 anonim válasza:
“ 1.hát ez aztán az értelmes válasz”
Értelmesebb mint a kérdés. Nem tudom, hogy tud a sajt fojtogatni. Erre próbált egyes rávilágítani. Így?
7/8 anonim válasza:
Túl forró olajban kevés ideig süthette.Így nem melegedett át a sajt és nem folyt.
8/8 anonim válasza:
Lehet kapni konkrétan rántani való sajtot, az nem lesz folyós, de én pl. pont ezért nem is szeretem.
Azok szoktak kerek vagy háromszögletűek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!