Milyen sajttal csináljam a sajtos makarónit?
Figyelt kérdés
2020. szept. 10. 14:08
1/9 anonim válasza:
Amilyet szeretsz.
Melyik fajtát csinálod? Az amcsit (besamelesen), vagy pedig csak ráreszeled a sajtot a kifőtt makarónira...?
Én chedarral csinálom a mac&cheese-t, de csináltam már gorgonzolával+tejszínnel is, nagyon finom.
Füstölt sajttal is jó - ez is egy más íz...
5/9 anonim válasza:
Mi trappistát szoktunk rátenni. Vagy, ami van itthon, csak ne legyen füstölt.
6/9 anonim válasza:
Hát nekem az egyszerű sajtos makaroni sima trappistával a legfinomabb. 😍
Mac'n'cheese meg cheddarral
7/9 anonim válasza:
Tömlős sajt és füstölt reszelt egy kis mustárral és baconnel megbolondítva
8/9 anonim válasza:
Jó minőségű trappista simán mehet rá, mi mostanában gouda sajtot szoktunk venni és azt reszeljük rá. De nagyon finom tud lenni valami jóféle füstölt sajttal is.
9/9 anonim válasza:
Én is kerülném a trappistát.
Már évek óta nem veszünk ilyet. Borzalmas. Se íze se bűze - pedig próbálkoztunk drágább, minőségi márkával is.
Edami, Gauda - ha az olcsóság a lényeg.
Egyébként Cheddar (aldi-lidl-ben nem olyan vészes az ára).
Vagy ugyancsak aldiban: Bergkäse. Milfina - ERzherzog Johann, vagy Gmündner Berg.
Nagyon finom aromás íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!