Mennyi időbe telt amíg pénzt tudtatok keresni torta készítésből?
Azt látom, hogt egyre többen adnak el házi készítésű tortákat (persze nem számlaképesek, ezzel nekem semmi bajom, csak fontos info).
Én is elkezdtem marketplacen reklámozni. Arra lennék kiváncsi, hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy ha finom és esztétikua tortákat készítesz, hogy heti több rendelésed is legyen?
Egyetemista vagyok és arra gondoltam, hogy jól jönne egy kis plusz pénz.
Köszi!
Nem kellene reklámozni. Valaki fel fog nyomni
Én 16-17 éves koromban csináltam, minden hétvégén volt rendelésem
Azóta már külföldön élek, nem foglalkozok ilyennel
És hogy csináltad, hogy más is tudomást szerezzen róla?
Idegen városban lakom az egyetem miatt, szinte senkit sem ismerek.
Úgy reklámozd magad, hogy ha valakinek szúrod a szemét és feldob, akkor nagyon csúnyán megbüntetnek. Az még egy dolog, hogy nem adóznál utána, az is baj. De ahhoz, hogy ételt árulj elég szigorú szabályoknak meg kell felelni, engedély is kell rá. Ha nem legálisan csinálod, akkor nem kéne magad hirdetni. Így max megbízható, közeli ismerősöknek tudnál sütni, de azt te tudod, hogy lenne-e rá kereslet.
Egyébként én konkrétan ismerek olyat, akit emiatt felnyomtak, rendesen megemlegette amit kapott érte.
Idő kell hozzá, megbízhatóság, és szép torták.
Egy ismerősöm kb 2 év alatt építette ki a hálózatát, de ő kollégákkal kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!