Tsunami torta. Milyen kré.et használjak, hogy ne dermedjen meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Látom mostanában a tusnami torta a menő, és nagyon szeretnék készíteni egyet a testvérem szülinapjára.
Azt láttam, hogy csoki ganacheval öntik le, viszont a ganache megdermed amennyiben kihűlt. Milyen krémmel próbáljam meg ahhoz, hogy néhány óra után is, vagy esetleg egy nap utàn is folyós maradjon a krém?
Köszönöm szépen!
P.S: Nem tudom, hogy kell képet betenni:/ remélem tudjátok milyen tortáról beszélek.
2021. jan. 31. 12:17
1/1 anonim válasza:
Folyós akkor marad, ha nincs benne elég szilárdító anyag. Tehát mondjuk dupla adag tejszínnel nem fog megkötni másnapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!