Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pisztáciát hogyan használjam...

Pisztáciát hogyan használjam fel torta tésztájához?

Figyelt kérdés
Vettem piemonti pisztáciapasztát, amit mascarponeba fogok bekeverni és ezzel fogom tölteni a tortámat. A tésztát viszont nem tudom hogyan készítsem, mert még sosem csináltam magvas tésztát, piskótát, akármit.. Köszi előre is!
2017. júl. 28. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ledarálnám hozzá, de ha nagyobb törmelékekben hagyod, az is jó lehet, a diós sütikből kiindulva. :)
2017. júl. 28. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
ugyanúgy kell, mint a diós tésztákat, mondjuk egy piskóta esetén kevesebb liszt kell, és darált pisztáciát keversz a masszába
2017. júl. 28. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

Mindenképpen pörkölve, mint minden olajos magot, ugyanis úgy jön ki az illata és az íze teljesen.


Helyettesíts 2 ek szárazanyagot a pörkölt, darált pisztáciával a tésztába!

2017. júl. 28. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!