Milyen főzéssel-sütéssel kapcsolatos filmek, filmsorozatok vannak?
Ha eszedbe jut még valami, feltétlenül írd be.
Pierre Richard hol mosogatott? Megfogom a tányért feldobom a tányért, kész van a tányér.... Éééééés Eltört a tányér. Szintén kötelező darab.
Hihetetlen, de az eddigi válaszok közt nem olvastam.
Senki nem ismeri a leghosszabb, zseniális MAGYAR gasztro sorozatot? Romantikus, izgalmas, látványos, nagyon menő.
Mindenkinek ajánlom, sajnos nem készült több évad.
Ízig-vérig
Gryllus Dorka, Simon Kornél, Badár Sándor, Pokorny Lia, Száraz Dénes a főszereplők, egyszerűen zseniális, méltatlanul mellőzött magyar sorozat.
Pedig a kritikus port.hu-n is 8,7 értékelést kapott.
Köszi!!!!
Tényleg nem ismertem, de felkerült a listámra. Máris levadászom.
Sokadszorra megint 8-as, megint eszembe jutott egy kretén film, nem annyira szakácsos, ez inkább henteses.
Zöld hentesek. Dán film. Annyira jellemzően tipikus európai tempójú, hangulatú film, hogy a sok amerikai után , felüdülés. Meg elég elborult. :D
Ja, meg belefutottam egy ilyen összeállításba, igaz, a nagyja már elhangzott:
Zsenik vagytok!
Dokumentumfilm, de a Megetetett társadalom is feltétlenül idekívánkozik!
Azt továbbra sem hiszem el, hogy ne lenne olasz, francia, spanyol, görög kajásfilm még több. Sőt, izraeli, arab pont a kóser kaják miatt. Meg mindenféle népeknél. Az ízlések és pofonok nagyon jó! Melyik adón ment amikor adták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!