Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Javasoltok hosszadalmas...

Javasoltok hosszadalmas filmsorozatot?

Figyelt kérdés

A star wars-t néztem eddig ki tudja hanyadszor. És elfogytak a részek. Napi 2,5 órát néznek filmet, tv utálom. (A reklámok miatt)

Sci-fi, misztikus, futurisztikus, űrhajókról szóló sorozatot keresek ami nem startrek, vagy stargate. Orville-t már láttam és követem. The.100 láttam. Horror/morbid nem érdekel.

2021. jan. 21. 07:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Alien filmek
2021. jan. 21. 07:21
 2/7 Wadmalac ***** válasza:
100%

Ami igazi hard-tech, ebből a szempontból reális jövőbeli technikával, az az Expanse.

Elég jó sorozat. Már az 5. évad fut, szóval van mit nézni.

2021. jan. 21. 07:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Battlestar Galactica - évente meg kell nézzem, annyira magával vitt a sorozat, mondjuk én a Stargate összes sorozatát is ledaráltam.

Éghasadás (Falling Skies)

Netflixen is jók vannak, de ugye a legtöbb még csak 1 évadnál jár.

2021. jan. 21. 10:30
 4/7 anonim válasza:
Stranger things
2021. jan. 22. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Doctor Who
2021. jan. 29. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nézted a star warst de még itt van a mandalorian, a Clone Wars, a Rebels szóval van még egy jó pár időnyi szórakozás
2021. febr. 24. 00:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Twin Peaks
2021. febr. 24. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!