Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Makos teszta elkeszitese?

Makos teszta elkeszitese?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy olyan kerdesem lenne, hogy a makosteszta mitol lessz olyan 'szaftos'

Nekem allandoan szaraz a maktol.(daralt makot szoktam venni.) Talan azt meg lekell daralni? 😅😅😅

Ti hogy csinaljatok?

Koszonom szepen

2021. febr. 3. 14:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A főzővízbe olaj nem ugyanaz, mintha teszel a kész tésztára, de ezt magad is tapasztalhattad az eredményen.

2021. febr. 3. 18:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A fözövízbe teljesen fölösleges olajat tenni, azt kiöntöd a vízzel együtt, a tésztára nem kerül semmi.
2021. febr. 3. 18:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a tésztát mindig úgy szoktam, hogy sima tésztát főzök, és mindenki azzal eszi, amivel akarja. Lehet mákkal, dióval, sajttal vagy bármivel ami van itthon. Így könnyű áthidalni, hogy az egyik ezt szereti, a másik azt.
2021. febr. 3. 19:01
 14/20 anonim ***** válasza:

Makostesztat ugy csinalom, hogy sutok egy csomo palacsintat, meteltre vagom es megszorom a cukros makkal.

Sima fott tesztat nem szoktam makosan enni, ellenben a tejbegrizt sokszor csinalom makosra.

2021. febr. 3. 19:11
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
A palacsintával miért vacakolsz tovább? Ha a mákot beleszóród ugyanitt vagy, nem?
2021. febr. 3. 20:22
 16/20 anonim ***** válasza:
A mákot simán le lehet darálni cukor nélkül is, csak rohadt nehéz úgy tekerni, mert megfogja a darálót.
2021. febr. 3. 20:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Én nem darált mákból csinálom hsnem egészből, azt megfőzöm cukros, citromos tejbe
2021. febr. 3. 21:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Én mézet rakok rá, attól is jobban csúszik.
2021. febr. 3. 21:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Két rendőr beszélget:

Te mivel eszed a tésztát? - Én rádióval. - Rádióval?? Igen, a feleségem szokta kérdezni, kérsz rá - diót?

2021. febr. 4. 15:03
 20/20 anonim válasza:
Szerintem a darált mákot, porcukrot összekeverik a forró tésztával ,elolvad a cukor,és attól lesz szaftos.
2021. febr. 22. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!