Makos teszta elkeszitese?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Egy olyan kerdesem lenne, hogy a makosteszta mitol lessz olyan 'szaftos'
Nekem allandoan szaraz a maktol.(daralt makot szoktam venni.) Talan azt meg lekell daralni? 😅😅😅
Ti hogy csinaljatok?
Koszonom szepen
2021. febr. 3. 14:28
11/20 anonim válasza:
A főzővízbe olaj nem ugyanaz, mintha teszel a kész tésztára, de ezt magad is tapasztalhattad az eredményen.
12/20 anonim válasza:
A fözövízbe teljesen fölösleges olajat tenni, azt kiöntöd a vízzel együtt, a tésztára nem kerül semmi.
13/20 anonim válasza:
Én a tésztát mindig úgy szoktam, hogy sima tésztát főzök, és mindenki azzal eszi, amivel akarja. Lehet mákkal, dióval, sajttal vagy bármivel ami van itthon. Így könnyű áthidalni, hogy az egyik ezt szereti, a másik azt.
14/20 anonim válasza:
Makostesztat ugy csinalom, hogy sutok egy csomo palacsintat, meteltre vagom es megszorom a cukros makkal.
Sima fott tesztat nem szoktam makosan enni, ellenben a tejbegrizt sokszor csinalom makosra.
15/20 anonim válasza:
A palacsintával miért vacakolsz tovább? Ha a mákot beleszóród ugyanitt vagy, nem?
16/20 anonim válasza:
A mákot simán le lehet darálni cukor nélkül is, csak rohadt nehéz úgy tekerni, mert megfogja a darálót.
17/20 anonim válasza:
Én nem darált mákból csinálom hsnem egészből, azt megfőzöm cukros, citromos tejbe
18/20 anonim válasza:
Én mézet rakok rá, attól is jobban csúszik.
19/20 anonim válasza:
Két rendőr beszélget:
Te mivel eszed a tésztát? - Én rádióval. - Rádióval?? Igen, a feleségem szokta kérdezni, kérsz rá - diót?
20/20 anonim válasza:
Szerintem a darált mákot, porcukrot összekeverik a forró tésztával ,elolvad a cukor,és attól lesz szaftos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!