Karfiol főzőlevéből, karfiol nélkül (azt máshoz használtam fel), milyen levest tudnék főzni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 21:42
1/7 anonim válasza:
Habard be tejszínnel, ízesítsd borssal szerecsendióval és süss hozzá olajban zsemlekockát.
2/7 anonim válasza:
Belefőzhetsz zöldségeket, hiszen a zöldséglevesben is gyakran van karfiol.
3/7 anonim válasza:
Bármilyen levest amihez alaplé kell.
4/7 anonim válasza:
Zoldborsoleves szerintem siman elbirja a karfiol levet.
5/7 anonim válasza:
Én nem tenném más "konkrét" zöldségből készült levesbe.
Vegyes zöldséglevesbe esetleg, amolyan "kerti" leves, amiben minden van.
De egy határozott ízű,másféle levest szerintem kár elrontani vele.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is. Én elmondom higy csinálnám. A karfiolak nagyon domináns az íze, úgyhogy olyan mindent bele leveshez adnám. Pont ma volt egy másik kérdés a krémlevesekről, simán lehet azt is csinálni belőle. Pirítani hagymát és bármit amit szeretsz beledobálni, utána felengedni ezzel a karfiol lével. Kis tejszín vagy tejföl, de az se baj ha nem raksz mert a turmixolás után eleve krémes.
7/7 anonim válasza:
Látom higy tegnapi a kérdés gondolom már késő, na mindegy 😕. Azért egyszer próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!