Használ vki Zurrichberg olaj nélküli fritőzt? Húst lehet benne sütni? Bundás húst is?
Meleg levegő kevereg benne, nem keverőlapát. (mint a hőlégkeveréses sűtőben)
Friss panírozott rántott csirkecomb/töltött csirkecomb: 180-200° (mérettől függően) 30perc + 15 perc után "szóljon", hogy fordítsam meg a cuccot.
Friss panírozott rántott szelet: 160° 30perc + 15 perc után megfordítom.
(Ugyanezeket fagyasztóból +6-8 perc az elején.)
Kevert tészta: vajazott-lisztezett üveg vagy fém edényben, ami belefér a sütőbe, 180° kb. 2×20perc (tűpróba a mérvadó), kelt tészta (pl. kuglóf) üveg vagy fém edényben, 160° kb. 2×25perc.
Krumpli: 180-200° 2×8perc, félídőben összerázva.
Zöldségek: 180° 2×5perc.
Semmi olaj nem kell bele még egy kanállal sem? Nem tudom elképzelni hogy egy bepanirozott hús nem ég oda.
Mekkora a sütő tér? Mekkora edény fér bele, mondjuk sütis?
Nem, egy csepp olaj sem kell bele! :)
A belső edény lyukacsos, tapadásmentes anyagból készült, az átmérője kb. 20cm, a mélysége kb. 10cm.
Ugyanannyi, mint az olajos fritőzben, csak olajszag mentes a lakás, nem tocsog az olajban és finomabb a hús. :)
Este hazaérünk bedobok 4 nagy csirke felsőcombot (panírozva lefagyasztva), csinálok egy gyors köretet, és fél óra alatt kész a friss vacsora 3 fő részére. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!