Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet-e a kocsonyát lefagyaszt...

Békéséva kérdése:

Lehet-e a kocsonyát lefagyasztani? Vagy amikor kiengedem, akkor ugyan milyen állapotú lesz, folyós lesz?

Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
2021. jan. 29. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocs, ezt nem ide akartam...
2021. jan. 29. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Lehet fagyasztani - szoktam is többször, mert egy tányérnyit nem lehet fözni és csak egy ember szereti -, kiolvasztás után elöfordul, hogy lesz alatta vizes rész, nekem a legjobban az vált be, hogy kicsit felmelegítem, amíg folyik és utána visszadermesztem. Így tökéletes lesz állagra is meg kinézetre is.
2021. jan. 29. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Az az egy ember se nagyon szereti ha csak egy tányér kell. Én simán eszem napokig :)
2021. febr. 4. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
27%

Nálunk nem divat napokig ugyanazt enni! Normál helyen minden nap van valami más kaja.

Meg nem zabálni szoktunk, hanem normális adagokat enni.

2021. febr. 4. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Hát pedig a kocsonya az ilyen. Pár napig reggel, este 😊
2021. febr. 4. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyolc fél körmöt, egy rövid csülköt, egy fülét, egy tekercs bőrét főztem meg hétfőn. Nem tányérba, hanem nagyobb téglalap alakú tálba (magasabb oldalú üvegtepsibe) szedtem. Ma ettük meg a végét. A kocsonya simán eláll 5-7 napig. Régen nem szedték le a tetejéről a zsírt, az szigetelte, hogy ne romoljon meg a hideg kamrában. Ma már a hűtőgép megfelelően tartja.
2021. febr. 26. 02:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

5-ös!

A kocsonya bizony olyan étel, amit reggel, délben, este is lehet enni.

Senki nem írta, hogy "zabál".

Tulajdonképpen dermedt húsleves.

Ha sokat főz az ember, s nincs elég fogyasztó, akkor nagyon változatossá lehet tenni, pl. majonézes burgonyasalátával és/vagy lilahagyma salátával, akár tormával, citrommal, stb.


De ha már tényleg sok, akkor csinálhatsz rántott kocsonyahúst.

Kiszeded belőle a húst, ha még lenne benne apró csontszilán, azt is kiszeded. A levét átszeded egy tálba, langyosítod, aztán hagyod megint megdermedni.


A rántott kocsonyahúst meg úgy kell készíteni, mint a borjúlábat rántva:


[link]

2021. febr. 26. 02:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Az 5-ös vagyok: nálunk ennek ellenére az vált be, hogy van maximum két tányérnyig hagyok meg, a többit lefagyasztom és amikor rákiván az illetö, akkor elöveszem, kicsit meglangyosítom és újra megdermesztem.

Sem én, sem más a családban nem tudna napokig ugyanazt enni, amit nagyon szeretünk, azt legfeljebb még másnap, de csak ritkán fordul elö ilyen is.


A rántott kocsonyahús ennek ellenére érdekes ötlet

2021. febr. 26. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!