Lehet-e a kocsonyát lefagyasztani? Vagy amikor kiengedem, akkor ugyan milyen állapotú lesz, folyós lesz?
Nálunk nem divat napokig ugyanazt enni! Normál helyen minden nap van valami más kaja.
Meg nem zabálni szoktunk, hanem normális adagokat enni.
5-ös!
A kocsonya bizony olyan étel, amit reggel, délben, este is lehet enni.
Senki nem írta, hogy "zabál".
Tulajdonképpen dermedt húsleves.
Ha sokat főz az ember, s nincs elég fogyasztó, akkor nagyon változatossá lehet tenni, pl. majonézes burgonyasalátával és/vagy lilahagyma salátával, akár tormával, citrommal, stb.
De ha már tényleg sok, akkor csinálhatsz rántott kocsonyahúst.
Kiszeded belőle a húst, ha még lenne benne apró csontszilán, azt is kiszeded. A levét átszeded egy tálba, langyosítod, aztán hagyod megint megdermedni.
A rántott kocsonyahúst meg úgy kell készíteni, mint a borjúlábat rántva:
Az 5-ös vagyok: nálunk ennek ellenére az vált be, hogy van maximum két tányérnyig hagyok meg, a többit lefagyasztom és amikor rákiván az illetö, akkor elöveszem, kicsit meglangyosítom és újra megdermesztem.
Sem én, sem más a családban nem tudna napokig ugyanazt enni, amit nagyon szeretünk, azt legfeljebb még másnap, de csak ritkán fordul elö ilyen is.
A rántott kocsonyahús ennek ellenére érdekes ötlet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!